Beker van Herentals voor divisieploegen dames met FH Nijlen, Bovoc Bouwel en VBC Zandhoven.

Het volleybalseizoen komt nu wel heel dichtbij, diverse teams zijn volop bezig met de voorbereiding. Op zondag 18 september wordt het nieuwe volleybalseizoen letterlijk in stijl terug op gang gefloten.

Zo vindt de beker van Herentals voor divisieploegen plaats. VC FH Nijlen, VBC Zandhoven en Bovoc Bouwel strijden om de felbegeerde beker van Herentals voor divisieploegen. Deze drie teams spelen alle in 2de divisie A en zullen mekaar in de loop van het seizoen nogmaals tegenkomen. Er staan 3 wedstrijden op de agenda.

De winnaar van het tornooi mag omstreeks 19u00 de felbegeerde beker (en meteen de 1ste prijs van het seizoen) mee naar huis pakken. 13u00 : FH Nijlen - Bovoc Bouwel 15u00 : Bovoc Bouwel - VBC Zandhoven 17u00 : VBC Zandhoven - FH Nijlen De organisatie is in handen van FH Nijlen in samenwerking met het gewest Herentals. De wedstrijden gaan door in Sporthal ’t Zand, Zandlaan 44 te Nijlen. De toegang is gratis. Volleyballiefhebbers en supporters zijn welkom voor een gezellig dagje volleybal. Meer informatie treft u op www.FHnijlen.be